Pieter Bouwma

Pieter Bouwma
Projectmedewerker geluid en data-analyse

“De ene trilling is de andere niet”

Geen trilling is hetzelfde. Dat weet Pieter, adviseur bouwmonitoring bij Alcedo, als geen ander. De ondergrond in Nederland is zo divers en lokaal zijn er zoveel variaties, dat alleen voorspellen vaak niet afdoende is. “Het meten van de situatie geeft dan extra informatie om tot doeltreffende analyses en oplossingen te komen,” aldus Pieter.

Na 10 jaar ervaring op te hebben gedaan op het gebied van trillingen, heeft Pieter zijn plek gevonden bij Alcedo. Zijn liefde voor meten, programmeren en data-analyse heeft hem al naar verschillende projecten geleid, van dijkversterkingen en bouw- en sloopwerkzaamheden tot hindermetingen langs wegen en trillingsmetingen in en rond het spoor. “Hiervoor gebruiken we de FrogWatch: een betrouwbare meetcomputer met een klantvriendelijk dashboard voor de standaard metingen. Maar deze meetcomputer is ook in te zetten voor specials.” Met zijn ervaring en kennis helpt Pieter nu onze opdrachtgevers verder om overlast en problemen te verhelpen.

 

Terug naar het alcedo team

advies voor bouw, omgeving en gebouwen

Technisch advies waarop je kunt bouwen. Dat mag je van ons verwachten. Met gezond verstand en liefde voor het vak! Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies.

phone085-8229900