ALCEDO 20 JAAR!

Op 1 mei 2021 viert Alcedo haar porseleinen jubileum. Zo’n bijzondere mijlpaal verdient het om groots gevierd te worden. Wegens de omstandigheden kan dat nu helaas niet, maar hopelijk kunnen we later in het jaar met onze collega’s nog een klein feestje bouwen.

Dat betekent natuurlijk niet dat we het 20-jarige bestaan van Alcedo ongemerkt voorbij laten gaan. In twee decennia hebben we een prachtige ontwikkeling doorgemaakt. Van kleine organisatie zijn we uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met een mooi en vooraanstaand klantenbestand.

We zijn trots op het team dat we door de jaren heen hebben opgebouwd en ons heeft ondersteund om te komen waar we nu staan! Het samenwerken, de betrokkenheid en vooral het (werk)plezier heeft Alcedo tot een mooi bedrijf gemaakt. Dat Alcedo-gevoel is in ons nieuwe pand tot uiting gekomen op de wanden van onze recreatieruimte (zie afbeelding).

Wij willen onze collega’s, klanten en partners bedanken voor 20 jaar vertrouwen, betrokkenheid en plezier. Op naar het volgende jubileum!

adviesbureau bouw, omgeving en gebouwen

Technisch advies waarop je kunt bouwen. Dat mag je van ons verwachten. Met gezond verstand en liefde voor het vak! Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies.

phone085-8229900