Het belang van milieuplanologie

Je wordt er tegenwoordig mee doodgegooid: termen als duurzaamheid, circulair bouwen en milieu. ‘Duurzaamheid heeft de toekomst!’. En laten we eerlijk zijn, dat klopt ook wel enigszins. Ook overheden zijn zich daar bewust van. In groten getale worden er regels en wetten opgesteld op het milieu in Nederland te verbeteren. Dat zien we terug in de bouw. Wil jij zeker weten dat je bouwplannen niet tegen ‘botsingen’ aanlopen. Alcedo biedt je de helpende hand.

 

Gevaarlijke Stoffen Komen Vrij Tijdens De Bouw

Werkwijze

Tijdens onze allereerste afspraak leg jij je plannen aan ons voor. Deze plannen analyseren wij. Aan de hand hiervan stellen wij een milieuplan voor jouw bouwproces op en zorgen we ervoor dat je niet tegen verrassingen aanloopt tijdens de bouw. Bovendien blijven gedurende het proces monitoren. Loopt alles nog lekker en worden richtlijnen niet overschreden. Indien er zaken onverhoopt mis dreigen te gaan komt Alcedo met gedegen adviezen 0m het betreffende probleem te verhelpen of te voorkomen.

Contact over milieuplanologie

Wil jij dat Alcedo je helpt bij het controleren en monitoren van het milieu? Schakel onze hulp dan snel in en neem contact met ons op. Alcedo. Geen gedoe, graag gedaan.

adviesbureau bouw, omgeving en gebouwen

Technisch advies waarop je kunt bouwen. Dat mag je van ons verwachten. Met gezond verstand en liefde voor het vak! Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies.

phone085-8229900