Geen gedoe. Graag gedaan.

Gedegen bouwkundige rapporten

In een rapport wordt de bouwkundige toestand van de bebouwing beschreven die is gelegen binnen het risicogebied van de uit te voeren werkzaamheden. Hierbij worden de bouwkundige en/of andere relevante gebreken/onvolkomenheden vastgelegd met tekst- en beeldmateriaal.

Dsc 4049

Voor- en tussenopnames

Naast het verzorgen van een bouwkundige vooropname voorafgaand aan een project, verzorgen we ook bouwkundige tussenopnames, bij bijvoorbeeld meerdere fases of verschillende partijen. Uiteraard verzorgen we ook een bouwkundige na-opname, die ter afsluiting van een project dient.

Er bestaat ook een proces verbaal van toestand, wanneer er al werkzaamheden hebben plaatsgevonden, maar nog geen bouwkundige opname. Een bouwkundige opname en aanvullende scheurwijdtemeting is altijd een goede combinatie voor extra zekerheid.

Alcedo slaat handen ineen

Sinds 1 maart 2024 is bouwkundig opnamebureau Signum Expertise onderdeel van Alcedo. Signum Expertise is BRL 5024-gecertificeerd voor het uitvoeren van bouwkundige vooropnames. De opnames worden volgens deze richtlijn en die van het NIVRE uitgevoerd.

Zorg dat de bouwmonitoring van jouw project waterdicht verloopt en laat de bouwkundige (voor)opnames door Alcedo uitvoeren. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Contact opnemen

adviesbureau bouw, omgeving en gebouwen

Technisch advies waarop je kunt bouwen. Dat mag je van ons verwachten. Met gezond verstand en liefde voor het vak! Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies.

phone085-8229900