Herinrichting Ruijterkade en Oosterdok te Amsterdam

Dinoland is een kindvriendelijk attractiepark met als grootste attractie – hoe kan ook anders – dinosaurussen. Kinderen, maar ook ouderen kunnen zich hier de hele dag vermaken in het park dat in het centrum van Zwolle ligt.

Het moet straks ook mogelijk zijn om te blijven slapen op het terrein van Dinoland. Er liggen plannen om een hostel te bouwen dat plaats biedt aan 600 bedden. De eigenaren van Dinoland willen dat er op het terrein een gebouw komt van vijf etages hoog waar een hostel in gevestigd wordt. Eerst zal er plaats zijn voor 300 bedden, later moeten dat er 600 worden.

Alcedo heeft voor de wijziging van het bestemmingsplan een akoestisch onderzoek uitgevoerd. Daarbij is aandacht besteed aan de milieuplanologische randvoorwaarden voor zowel het park als de omgeving.. Met het onderzoek is de geluidsinvloed van het attractiepark en het hostel op de omgeving in beeld gebracht.

Herinrichting Ruijterkade en Oosterdok te Amsterdam

adviesbureau bouw, omgeving en gebouwen

Technisch advies waarop je kunt bouwen. Dat mag je van ons verwachten. Met gezond verstand en liefde voor het vak! Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies.

phone085-8229900