1644222321475

Trillingen?

Overlast! Schade! Zorgen!

Trillingen van bouw- of sloopwerkzaamheden kunnen veel schade en hinder veroorzaken. Dat heeft onder andere te maken met het type trillingen, de trillingssterkte en de bouwkundige staat van de omliggende bouwwerken. Bij Alcedo weten we als geen ander dat dit grote kopzorgen tot gevolg kan hebben.

Daarom schieten wij bij veel bouwprojecten te hulp. We stellen vooraf trillingsprognoses op met risicocontouren en meten de trillingen nauwkeurig tijdens de werkzaamheden. Zo houden we samen met onze opdrachtgevers grip op de trillingen en beperken we schade en vertraging tot een minimum. En houden we omwonenden en -werkenden tevreden!

Bovendien zijn wij gecertificeerd volgens de BRL-5023- en BRL-5024-richtlijnen. Dit betekent dat:
– onze opdrachtgevers meer zekerheid hebben over de betrouwbaarheid van onze trillingsmetingen en de bruikbaarheid van de meetresultaten;
– en zij meer zekerheid hebben over de zorgvuldigheid van de bouwkundige vooropname en de volledigheid van onze rapportage en bevindingen.

Een hele zorg minder, dus!

advies voor bouw, omgeving en gebouwen

Technisch advies waarop je kunt bouwen. Dat mag je van ons verwachten. Met gezond verstand en liefde voor het vak! Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies.

phone085-8229900