Soms zijn er van die organisaties waarvan je denkt: Dat past bij ons! De Nederlandse Stichting Geluidshinder (NSG) is zo’n organisatie. De NSG probeert de geluidshinder in Nederland zoveel mogelijk tegen te gaan. Dat doen ze met veel kennis van zaken en veel enthousiasme.

Wat dat betreft lijkt de NSG best wel op @Alcedo. Ook wij proberen geluidshinder te voorkomen of te beperken. Onze adviezen helpen bij het realiseren van een prettiger geluidsklimaat in Nederland. @Erik Roelofsen, directeur van de NSG zegt daarover het volgende: ” De adviseurs van Alcedo kijken verder dan de regeltjes en hebben oog voor de mens”. En dat klopt als een bus! Natuurlijk kijken we naar het wettelijke regeltje. Maar als we denken dat het beter kan dan laten we dat, net als de NSG, duidelijk weten.

Al vele jaren is Alcedo donateur van de NSG. Omdat onze visies bij elkaar passen. Omdat ze domweg goed werk doen. Toen de vraag kwam of we hoofdsponsor wilden worden, hebben we niet getwijfeld. Natuurlijk! Deze organisatie past bij ons. Die ondersteunen we graag.

Op de foto: de ondertekening van de sponsorovereenkomst door Erik Roelofsen van de NSG en Erik Willighagen van Alcedo.

Hoofdsponsor

advies voor bouw, omgeving en gebouwen

Technisch advies waarop je kunt bouwen. Dat mag je van ons verwachten. Met gezond verstand en liefde voor het vak! Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies.

phone085-8229900