Bouwfysica adviesbureau

Ben je op zoek naar een adviesbureau op het gebied van bouwfysica? Dan ben je bij Alcedo aan het juiste adres. Gezondheid en productiviteit, maar ook duurzaamheid en energieneutraal worden steeds belangrijker bij de ontwikkeling van gebouwen. Een bouwfysische beoordeling wordt daarom steeds belangrijker. Als adviesbureau op het gebied van bouwfysica helpen wij je graag bij het vinden van de optimale oplossing voor jouw project. Tijdens het ontwerptraject beoordelen wij de bouwkundige details, zoals de thermische, hygrische en akoestische aspecten. Alcedo staat voor deskundigheid, betrouwbaarheid en ervaring.

Wat kunnen wij betekenen?

Het belangrijkste doel is het realiseren van een optimaal leef- en werkklimaat. Onze adviseurs proberen dit te bereiken met inzet van bouwkundige maatregelen. Andere doelstellingen zijn het realiseren van een duurzaam gebouw, het minimaliseren van het energieverbruik en het voorkomen van schade door bouwfysische fouten. Als adviesbureau op het gebied van bouwfysica nemen wij de gebruiker als uitgangspunt, maar letten we ook op hoe we een gebouw optimaal kunnen benutten. Met een bouwfysische beoordelingen willen we de comfortaspecten van een gebouw bevorderen zonder dat daardoor het gebruik van de voorzieningen van het gebouw worden belemmerd.

Voordelen van bouwfysica adviesbureau

Door het beoordelen van de bouwkundige details worden eventuele beperkingen binnen de thermische, hygrische en akoestische aspecten duidelijk. Zo krijg je een duidelijk inzicht in de thermische prestaties van constructies (rc-waarde), de temperatuurfactor van koudebruggen (oppervlakte-condensatie), risico op inwendige condensatie, geluidsisolatie constructies en beperkingen van galm. De specialisten van Alcedo kijken samen met jou naar de mogelijkheden en vertalen deze naar de functie van het gebouw.

Overige diensten Alcedo

Naast dat je bij Alcedo terecht kunt als je op zoek bent naar een adviesbureau op het gebied van bouwfysica, staan wij ook voor je klaar voor andere werkzaamheden. Zo kijken we graag samen naar de rol van comfort van gebruikers en testen we de gezondheid van het binnenklimaat zodat knelpunten snel worden gesignaleerd en effectief kunnen worden opgelost. Ook helpen we je graag met het verhogen van het duurzaamheidsniveau van je project. We denken graag binnen verschillende disciplines met je mee.

Bouwfysica Adviesbureau

Contact bouwfysica adviesbureau

Alcedo staat voor u klaar als adviesbureau op het gebied van bouwfysica. Van kleine tot grote projecten, onze adviseurs nemen uw zorg uit handen door uw te adviseren over de bouwfysische aspecten. Met onze vakkennis, kennis over de regelgeving en duidelijke adviezen beperken wij kostbare vertragingen in jouw bouwproces. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Alcedo? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs staan voor je klaar.

advies voor bouw, omgeving en gebouwen

Technisch advies waarop je kunt bouwen. Dat mag je van ons verwachten. Met gezond verstand en liefde voor het vak! Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies.

phone085-8229900