Hogekwartier te Amersfoort

Wonen, ontmoeten, ontspannen en sporten in de nieuwe stadswijk van Amersfoort. Hogekwartier biedt het allemaal. In deze nieuwe wijk heb je werkelijk alles binnen handbereik: het bruisende centrum, veel groen op loopafstand én unieke sportfaciliteiten. Kortom: een ideale woon- en leefomgeving!

Een wervende tekst voor de woonwijk die momenteel in aanbouw is. Een woonwijk die wordt doorsneden door een hoofdverkeersader van Amersfoort. Een woonwijk waar ondanks de geluidsbelasting een hoge woonkwaliteit wordt gerealiseerd. Alcedo heeft daaraan nadrukkelijk haar bijdrage geleverd.

hogekwartier-2-775-optim

In de eerste plaats voor de vaststelling van het bestemmingsplan door het akoestisch onderzoek naar het geluid van wegverkeer en het nieuwe sportcomplex. In de tweede plaats doordat wij voor woningcorporatie De Alliantie het quotum aan ontheffingen volgens de Wet geluidhinder beheren. In derde instantie doordat wij ook adviseren over de geluidswering van de gevels en de indeling van de gebouwen.

hogekwartier-775-optim-400x266

adviesbureau bouw, omgeving en gebouwen

Technisch advies waarop je kunt bouwen. Dat mag je van ons verwachten. Met gezond verstand en liefde voor het vak! Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies.

phone085-8229900