Ondergrondse fietsenstalling Koningin Julianaplein Den Haag

Het fietsgebruik in Den Haag groeit. Met de toename van het aantal fietsen in de stad moeten er ook voldoende stallingen komen. Om ook rond Den Haag centraal het fietsparkeren te verbeteren en tegemoet te komen aan de toename van het aantal fietsen, wordt er een fietsenstalling gerealiseerd onder het Koningin Julianaplein (KJ-plein). In de stalling kunnen straks ongeveer 8500 fietsen gestald worden. Daarmee is het één van de grootste fietsenstallingen van Nederland. De stalling staat in rechtstreekse verbinding met de stationshal. Reizigers lopen straks direct vanuit de stalling richting de treinen of ander openbaar vervoer. De nieuwe stalling onder het KJ-plein is in 2018 gereed.

Met een risicoanalyse bracht Alcedo de risico’s van de bouwwerkzaamheden voor de omgeving in beeld. Vervolgens zijn de trillingen en het bouwlawaai gemonitord.

ondergrondse fietsenstalling

adviesbureau bouw, omgeving en gebouwen

Technisch advies waarop je kunt bouwen. Dat mag je van ons verwachten. Met gezond verstand en liefde voor het vak! Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies.

phone085-8229900