Wil jij je onderscheiden ten opzichte van concurrenten met jouw duurzaamheidsniveau? Of wil je weten of het duurzaamheidsniveau van jouw project wel hoog genoeg is? Daar kunnen de adviseurs van Alcedo je bij helpen.

Wij werken met GPR-Gebouwsoftware. Daarmee kunnen we voor, tijdens en na de bouw beoordelen hoe jouw project ervoor staat op het gebied van energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde. Maar dat is niet het enige. We voeren ook graag energieprestatieberekeningen voor je uit. Heb je een ontwerp liggen? Dan toetsen we voor je of dat voldoet aan de BENG-normen (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Met die resultaten kun jij vervolgens weer aan de slag om te innoveren op het gebied van duurzaamheid!

Alcedo geeft nog veel meer gedegen advies op het gebied van (nieuwe) gebouwen. Wij kijken onder andere mee naar het binnenklimaat, brandveiligheid en toetsingen van het bouwbesluit. Benieuwd naar alle adviesmogelijkheden? Neem contact met ons op.

Duurzaamheid In De Bouw

adviesbureau bouw, omgeving en gebouwen

Technisch advies waarop je kunt bouwen. Dat mag je van ons verwachten. Met gezond verstand en liefde voor het vak! Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies.

phone085-8229900