Een prettige leefomgeving. Dat willen we allemaal.

Met praktische adviezen over bijvoorbeeld geluid, trillingen, lucht, licht en veiligheid werkt Alcedo aan een prettige omgeving voor iedereen. Dat doen we onder meer door actief samen te werken met onze opdrachtgevers, zoals overheidsinstanties en (plan)ontwikkelaars. Bij de nieuwbouw van woningen en appartementsgebouwen wil je bijvoorbeeld graag weten waar het rustig is en waar nog (te) veel lawaai aanwezig is. Wij brengen geluid letterlijk in beeld. We bouwen driedimensionale geluidsmodellen, waarmee we exact kunnen aangeven waar de knelpunten en oplossingen liggen. Daarmee kunnen effectieve plannen worden gemaakt om de ‘lawaaiplekken’ op een juiste manier in te richten, zodat er een leefbaar klimaat ontstaat.

Een plan zonder onzinmaatregelen om net te voldoen aan de wettelijke regelgeving, maar maatregelen die echt iets doen. Die leiden tot lagere geluidsbelasting en minder hinder. Zoals je van Alcedo gewend bent! Meer weten over geluidskartering of een veilige, prettige leefomgeving in jouw regio? Lees verder!

Een Prettige Leefomgeving

 

adviesbureau bouw, omgeving en gebouwen

Technisch advies waarop je kunt bouwen. Dat mag je van ons verwachten. Met gezond verstand en liefde voor het vak! Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies.

phone085-8229900