Met praktisch advies over zaken als geluid, lucht, licht en veiligheid streven wij naar een prettige leefomgeving. Alcedo biedt hier verschillende diensten voor aan. Een voorbeeld hiervan is geluidskartering.

Zo hebben wij eerder de geluidskartering en de statistische analyses voor de gemeente Amersfoort verzorgd. We gebruiken driedimensionale geluidsmodellen, waarmee we met gekleurde contouren duidelijk kunnen laten zien waar de knelpunten zitten. Ook denken we na over maatregelen op korte en lange termijn.

De overheid is altijd op de hoogte van waar het stil is en waar nog veel lawaai aanwezig is. Dit maakt het mogelijk om effectieve plannen te ontwikkelen om lawaaiplekken tegen te gaan. Alles om een ​​aangename omgeving te garanderen! Benieuwd wat wij nog meer kunnen betekenen op het gebied van omgeving? Neem dan een kijkje tussen onze omgevingsdiensten!

Geluidskartering In Provincie Overijssel En Gemeente Amersfoort

adviesbureau bouw, omgeving en gebouwen

Technisch advies waarop je kunt bouwen. Dat mag je van ons verwachten. Met gezond verstand en liefde voor het vak! Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies.

phone085-8229900