Alcedo timmert aan de weg. En met succes! Maar liefst twee producten van Alcedo zijn genomineerd voor de Gouden Decibel!

Stemgeluid van terrassen

Alcedo heeft voor de gemeente Leiden een baanbrekend toetsingskader voor stemgeluid van terrassen ontwikkeld. Een toetsingskader waarmee enerzijds een levendige en aantrekkelijke sfeer wordt behouden en waarbij anderzijds ook een aanvaardbaar woon- en leefklimaat wordt gewaarborgd.

Meer informatie over het toetsingskader is te vinden op https://www.alcedo.nl/toetsingskader-stemgeluid-terrassen-leiden.

Innovatieve geluidsmaatregelen aan de A1

Alcedo heeft de Belangenvereniging Bathmen ondersteund bij het ontwikkelen van innovatieve geluidsmaatregelen. Innovatieve geluidsmaatregelen die de continue overlast vanwege het verkeer op de A1 moeten verminderen. De maatregelen bestaan uit een slimme stapeling van maatregelen bestaande uit een geluidsreducerend wegdek, verhoogd geplaatste diffractoren in de middenberm, een geluidswal met zonnecollectoren, diffractoren op de geluidswal. Alles wordt fraai landschappelijk ingepast.

Meer informatie over de geluidsmaatregelen is te vinden op https://www.a1bathmen.nl/.

adviesbureau bouw, omgeving en gebouwen

Technisch advies waarop je kunt bouwen. Dat mag je van ons verwachten. Met gezond verstand en liefde voor het vak! Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies.

phone085-8229900