Waarom Werken Bij Alcedo

Wat is nu het allerleukste aan werken bij Alcedo?

Als je het aan onze medewerkers vraagt, is dat absoluut de diversiteit van onze opdrachtgevers. Werkelijk óveral zitten we om tafel. Van de directeur van een internationaal technologiebedrijf met geluidsproblemen tot de boer in het dorp verderop voor brandveiligheid – uiteenlopender krijg je het niet. Geen dag is hetzelfde!

Ook vrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Assertiviteit en oplossingsgericht denken zijn de eigenschappen die door onze klanten hooggewaardeerd worden. Adviseren over onze expertise maken we ook niet moeilijker dan het is: we vinden het belangrijker om échte meerwaarde te bieden dan alleen braaf berekeningen uit te voeren.

Zit jij ook zo in elkaar? Houd jij wel van een uitdaging en wil je voldoende ruimte om te je te ontwikkelen tot wie je écht bent? Kijk dan eens tussen onze vacatures!

En heb je ons iets anders te bieden? Neem dan gerust eens contact op met Freddy en laat ons weten waar jij blij van wordt!

adviesbureau bouw, omgeving en gebouwen

Technisch advies waarop je kunt bouwen. Dat mag je van ons verwachten. Met gezond verstand en liefde voor het vak! Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies.

phone085-8229900