Veiligheid en creativiteit is een gouden combinatie. 🏆

Tenminste, als je het aan onze adviseur bouwfysica en brandveiligheid Rob Tuenter vraagt.

Robs passie voor brandveiligheid begon al tijdens zijn opleiding Forensisch Onderzoek, waar hij in aanraking kwam met brandonderzoek en direct werd gegrepen door het belang van veiligheid. Voor hij bij Alcedo kwam, heeft hij jarenlang ervaring opgedaan als inspecteur brandveiligheid, waardoor hij een scherp oog heeft voor alle aspecten van brandveiligheid in de praktijk.

Bij Alcedo gaat Rob nog een stap verder.

Als adviseur brandveiligheid kan hij opdrachtgevers al in een vroeg stadium ondersteunen bij het ontwerpen van veilige gebouwen. En geloof ons, brandveiligheid is veel meer dan brandblussers en rookmelders – het vereist een diepgaand begrip van bouwkunde, brandfysica en een creatieve aanpak om veiligheid te integreren in elk aspect van een ontwerp.

Wat zijn werk zo leuk maakt?

Rob: “De diversiteit en uitdaging die elk project met zich meebrengt!” Geen twee gebouwen zijn hetzelfde. Dat betekent dat elk project een nieuwe kans biedt om creatief te zijn en een veilige omgeving te creëren voor mensen om te wonen, werken of ontspannen.

Benieuwd hoe Rob en onze andere collega’s bij jouw volgende project kunnen ondersteunen?

Neem contact met ons op en ontdek hoe Alcedo jouw visie op veiligheid kan waarmaken.

Veiligheid en creativiteit

adviesbureau bouw, omgeving en gebouwen

Technisch advies waarop je kunt bouwen. Dat mag je van ons verwachten. Met gezond verstand en liefde voor het vak! Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies.

phone085-8229900