Alcedo maakt bouwregelgeving begrijpelijk

Bouwregelgeving ingewikkeld? Niet voor Alcedo!

Alcedo zet ingewikkelde bouwregelgeving graag voor je om naar praktische handvatten waar je wat mee kan. Zo doen we dat ook met ons Bouwbesluitrapport. Wij toetsen en geven advies over de verschillende eisen uit het Bouwbesluit, zodat jij zonder zorgen kan beginnen aan de bouw.

Onderdelen waar we op adviseren:

Na het toetsen van de verschillenden aspecten ontvang je van ons een overzichtelijk rapport. Deze kun je gebruiken bij het aanvragen van omgevingsvergunningen. Zo zorgen wij ervoor dat jij niet voor verassingen komt te staan en zorgeloos aan de bouw kunt beginnen.

Heb je vragen over een Bouwbesluittoetsing? Met onze jarenlange ervaring kent de Nederlandse bouwregelgeving geen geheimen meer voor ons.

Verder maken wij specialistische berekeningen, zoals koudebrugberekeningen en berekeningen om de lineaire warmteverliezen (de Psi-waarden) te bepalen ten behoeve van de BENG-berekeningen. Hierdoor kan in sommige gevallen voorkomen worden dat er extra maatregelen genomen moeten worden.

Zo heb jij een stuk minder zorgen en realiseren we samen een prettige leefomgeving voor iedereen!

Bouwregelgeving

adviesbureau bouw, omgeving en gebouwen

Technisch advies waarop je kunt bouwen. Dat mag je van ons verwachten. Met gezond verstand en liefde voor het vak! Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies.

phone085-8229900