Li Alcedo (7)

We mogen er weer op uit.

Na twee jaar betrekkelijke stilte gaan we weer cultuur opsnuiven, poppodia, jongerencentra en lokale dorpshuizen bezoeken. Gezellig, met elkaar!

Tijd om eens grondig en kritisch naar de geluidsniveaus van jouw eigen instelling te kijken.

Want hoewel reuring en een beetje geluidsoverlast hoort bij het leven in de stad, wordt het wel vervelend als mensen hier écht hinder van ondervinden. En met een lange tijd geen tot weinig uitgaansgeluiden, ligt de drempel voor geluidshinder gevoelsmatig alleen nog maar lager nu we weer volop mogen ‘leven’.

Gelukkig weet Alcedo precies wat de wettelijk toegestane geluidsniveaus zijn en hoe overlast verholpen kan worden als het lawaai te groot blijkt te zijn.

Met akoestische onderzoeken kunnen we de geluidssituatie precies in beeld brengen. Ook kunnen we het geluid met geavanceerde meters vastleggen. En als blijkt dat je niet aan de voorschriften voldoet, geven we direct advies over manieren waarop je de situatie kunt verbeteren.

Wist je dat we dit zelfs al kunnen doen als het bedrijf nog niet in het pand zit? Met slimme rekenmodellen weten we precies of jouw nieuwe horecaonderneming gaat voldoen aan de gestelde eisen.

Wil je weten waar wij je nog meer advies over kunnen geven in jouw omgeving? Hier vind je meer informatie!

advies voor bouw, omgeving en gebouwen

Technisch advies waarop je kunt bouwen. Dat mag je van ons verwachten. Met gezond verstand en liefde voor het vak! Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies.

phone085-8229900