Goede verlichting maakt een omgeving veilig en begaanbaar.

Maar als verlichting niet goed is ingesteld, kan het ook hinder veroorzaken.

De professionals van Alcedo kunnen zowel in nieuwe als in bestaande gevallen de mate van lichthinder doormeten of –rekenen. Daarmee zorgen we voor een optimaal verlichtingsniveau terwijl overlast wordt voorkomen.

Is er bij jouw project (mogelijk) sprake van lichthinder? Wij nemen verschillende zaken in acht bij het aanpakken van het probleem:

𝗠𝗮𝗮𝘁𝗿𝗲𝗴𝗲𝗹𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗼𝗽𝗹𝗼𝘀𝘀𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻

Is er sprake van lichthinder, dan moet je weten welke maatregelen effectief zijn om dit te verminderen. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om passende oplossingen te bieden die bijdragen aan een betere leefomgeving.

𝗥𝗲𝗴𝗲𝗹𝗴𝗲𝘃𝗶𝗻𝗴 𝗲𝗻 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗹𝗶𝗮𝗻𝗰𝗲

Alcedo is op de hoogte van de laatste regelgeving en richtlijnen op het gebied van lichthinder. We helpen je om aan alle vereisten te voldoen, zodat jouw project in lijn is met de geldende wet- en regelgeving.

Kortom…

Zeker weten dat lichthinder geen probleem vormt bij de oplevering (of andere fase) van jouw project? Wij helpen je verder. Neem contact op via 085-8229900.

Verlichting

adviesbureau bouw, omgeving en gebouwen

Technisch advies waarop je kunt bouwen. Dat mag je van ons verwachten. Met gezond verstand en liefde voor het vak! Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies.

phone085-8229900