Geluidshinder In Kaart Brengen

Het is weer zomer! Dat betekent dat we graag de koelte binnen en de warmte buiten houden.

Ervaar je in jouw bedrijfspand of woning toch te veel warmte, ondanks de vele en welbekende maatregelen die je hebt genomen? En zie je dit wellicht ook terug in de hoge(re) energiekosten om bijvoorbeeld de airco draaiende te houden?

Dan is het wijsheid om eens te laten kijken naar de isolatiestatus van het pand.

Dat kan onder andere middels een thermografisch onderzoek. Bij een thermografisch onderzoek doen we onder andere onderzoek naar energieverlies. Waar zitten bijvoorbeeld energielekken? Wat is de kwaliteit van de na-isolatie bij bestaande bouw? En hoe kan het probleem in jouw situatie het beste verholpen worden?

Thermografie kunnen we niet alleen gebruiken om zwakke plekken in de isolatie te ontdekken, maar ook om tochtplekken, lekkages of andere afwijkingen van de bouwkundige schil op te sporen. Zo zit je er tijdens alle seizoenen comfortabel bij.

Naast thermografisch onderzoek kun je bij Alcedo onder meer terecht voor een binnenklimaatonderzoek, luchtdichtheidsmetingen en bouwkundig onderzoek. Meer weten over onze diensten en metingen voor bestaande bouw? Kijk dan hier!

advies voor bouw, omgeving en gebouwen

Technisch advies waarop je kunt bouwen. Dat mag je van ons verwachten. Met gezond verstand en liefde voor het vak! Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies.

phone085-8229900