Alcedo Mario

Het lenteweer lijkt eindelijk op zijn retour!

De afgelopen week liet de lente zich van haar beste kant zien. Dat was de weken daarvoor wel anders: de regen, wind en kou sloegen ons in de eerste weken van april om de oren.

Dat vervelende weer kan ook erg vervelende gevolgen hebben gehad voor panden en woningen. Vochtproblemen, lekkages of complicaties vanuit de bouwkundige schil. Dit kan allemaal tot uiting komen bij langdurig slecht weer en harde wind.

Gelukkig heeft Alcedo daar de oplossing voor. Onze bouwkundige specialist Mario van Dijkhuizen weet als geen ander waar vochtproblemen vandaan kunnen komen en hoe ze op te lossen (én voorkomen) zijn. Vocht en schimmels is iets waar zijn opdrachtgevers dagelijks mee te maken hebben.

Ons onderzoek naar vochtproblemen start met het inkaderen van het vochtoppervlak. Zo komen we erachter waar de intreding plaatsvindt. Met thermografie bekijken we de plekken waar we niet makkelijk bij kunnen. Daarna wordt de lekkage gereproduceerd en maken we foto’s van de situatie. We komen dan met een compleet rapport met daarin de oorzaak en een gedegen advies om het probleem op te lossen.

Ieder probleem is uniek, maar Mario weet altijd de oplossing te vinden!

Wacht niet te lang met het aanpakken van vochtproblemen. Dat kan niet alleen schadelijk zijn voor de gezondheid, maar ook voor de portemonnee.

Ondertussen genieten we nu zo lang het kan van het lekkere lenteweer. Want dat is natuurlijk voor iedereen leuker!

advies voor bouw, omgeving en gebouwen

Technisch advies waarop je kunt bouwen. Dat mag je van ons verwachten. Met gezond verstand en liefde voor het vak! Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies.

phone085-8229900