Alcedo

Hoe gaat Alcedo eigenlijk te werk?

Geen gedoe, graag gedaan – daar draait het bij ons allemaal om. Praktisch advies zonder dikke, wollige rapporten. Maar hoe komt zo’n advies dan tot stand?

Vaak heeft een opdrachtgever een bouwkundig probleem waar hinder van wordt ondervonden. Geluids- of trillingsoverlast, vocht- of bouwakoestische problemen. Al het overlast dat kan worden ervaren in of tijdens bouwprojecten, leefomgevingen en gebouwen. Tijdens een eerste gesprek brengen we in kaart wat het probleem precies is en aan de hand daarvan starten we onze analyse of onderzoek.

We hebben verschillende specialisten in huis die allen van A tot Z bij het betreffende project betrokken zijn. Zij zijn het eerste aanspreekpunt en weten alles wat er te weten valt, zodat ze het beste advies kunnen uitbrengen. Als we na ons onderzoek precies weten wat er aan de hand is en hoe het opgelost kan worden, schrijven we een duidelijk rapport met conclusie, oorzaak en advies. Vervolgens kan de opdrachtgever de juiste stappen ondernemen om het probleem ook daadwerkelijk en goed te laten verhelpen.

Bij ons is gezond verstand, nuchterheid en natuurlijk een flinke dosis werkplezier wat de klok slaat. Dat is mooi werk volgens Alcedo. En dat delen we graag met onze opdrachtgevers!

Wil jij grip op de schade- en hinderaspecten van je bouwproject? Op zoek naar praktisch advies voor een prettige leefomgeving? Of een comfortabel, veilig en duurzaam gebouw realiseren? Alcedo helpt.

adviesbureau bouw, omgeving en gebouwen

Technisch advies waarop je kunt bouwen. Dat mag je van ons verwachten. Met gezond verstand en liefde voor het vak! Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies.

phone085-8229900