Brandoverslag

Brandoverslag. Je denkt misschien wel; wat is dit precies? Of hoe kan ik dat voorkomen? Je wilt er natuurlijk niet over nadenken, maar stel nou dat er brand uitbreekt in jouw woning of bedrijfspand. Dan is het van belang dat de brand zich zo moeizaam mogelijk kan verspreiden. Want is je isolatie slecht? Dan ontstaat er brandoverslag. Hierbij verspreidt de brand zich van de ene ruimte in een pand, naar de andere ruimtes. Uitsluitend via de buitenlucht. Daarom is een goede isolatie ontzettend belangrijk om brandoverslag te voorkomen.

Voorkomen is beter dan genezen

Brandveiligheid is een van de belangrijkste onderdelen tijdens de bouw van een pand. Om dit goed te waarborgen bestaat de wet milieubeheer en zijn er hierover regels in het bouwbesluit. Dit in samenspel met de kennis van onze vakmensen zorgt ervoor dat we graag met je meedenken tijdens het ontwerpen van je gebouw. Is het pand al gebouwd? Ook dan kan onze kennis je helpen voorkomen van brandoverslag.

Brandoverslag Voorkomen Door Een Goede Isolatie

Onze andere diensten

Naast het voorkomen van brandoverslag en het nemen van brandveiligheidsmaatregelen kunnen de vakmensen van Alcedo nog meer voor je doen. Zo hebben wij door veel kennis en jarenlange ervaring ons dienstenpakket flink kunnen uitbreiden. Wij kunnen je nu helpen met zaken als:

En nog veel meer dan dit. Heb je een ander probleem dat te maken heeft met een prettig binnenklimaat of leefomgeving? Neem dan eens een kijkje op onze pagina over een prettige omgeving. Hier kun je nog meer over ons uiteenlopende dienstenpakket vinden.

Meer Diensten

Meer weten?

Wil je graag hulp van onze vakmensen om jouw pand zo brandveilig mogelijk te maken en zo hopelijk brandoverslag te voorkomen? Wij helpen je graag. Bezig zijn met de brandveiligheid van jouw pand doen wij het allerliefst tijdens de bouw van je pand. Zo kunnen we eventuele latere problemen voorkomen. Als het pand eenmaal staat is dit natuurlijk ook nog mogelijk. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over het voorkomen van brandoverslag, of een van onze andere diensten. Wij beantwoorden deze graag! Wil je graag zien hoe wij zulke opdrachten weten te realiseren? Dan kun je hier verschillende van onze projecten bekijken.

advies voor bouw, omgeving en gebouwen

Technisch advies waarop je kunt bouwen. Dat mag je van ons verwachten. Met gezond verstand en liefde voor het vak! Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies.

phone085-8229900