Grip hebben op trillingen begint met nauwkeurige metingen.

Trillingen zijn onontkoombaar tijdens bouw- of sloopwerkzaamheden. Afhankelijk van het trillingssoort, de trillingssterkte en de bouwkundige staat van de omliggende bouwwerken kunnen trillingen schade en hinder veroorzaken. In de SBR-richtlijnen zijn daarom normen voor trillingen vastgesteld.

De SBR-richtlijnen bestaan uit drie delen:

1. Schade aan gebouwen
2. Hinder voor personen in gebouwen
3. Storing aan apparatuur

Alcedo kan uitstekende prognoses stellen en tijdens de werkzaamheden metingen uitvoeren en analyseren. Zo komt jouw project niet onverwachts stil te liggen door het overschrijden van de normen. Metingen worden uitgevoerd met onze eigen trillingsmeter. Deze voldoet aan alle eisen en wordt constant verbeterd dankzij onze innovaties.

Schakel Alcedo in om grip te houden op trillingen bij jouw project.

Wij adviseren over jouw situatie en de richtlijnen en denken proactief met je mee om het project in zo goed mogelijke banen te leiden. Benieuwd wat Alcedo voor jou kan betekenen? Schroom dan niet om contact op te nemen. Wij staan je graag te woord! Geen gedoe. Graag gedaan.

Nieuws Alcedo

adviesbureau bouw, omgeving en gebouwen

Technisch advies waarop je kunt bouwen. Dat mag je van ons verwachten. Met gezond verstand en liefde voor het vak! Neem contact met ons op en we voorzien je graag vrijblijvend van advies.

phone085-8229900